HTML

Jónás, a képzelt cethal

Linkblog

Zárva

2008.01.09. 00:34 sauerkrautrock

A budapesti szórakozóhelyek ezúton szeretnék bejelenteni, hogy kultúrmissziójuk végére értek. Sajnos elfogyott mind a lelkesedés, mind a pénz, mostantól egyedül kitaposott lóra tesznek, azaz nem lesz 1-es kockázati faktorral rendelkező esemény a városban. Mindez közös megállapodás alapján. A faktumot aláírta a Cökxpón ambient café & theatre, Trafó bár tangó, K2, Mono Klub, Merlin, valamint meg kell jegyezni, hogy mindenki egyet is ért a történtekkel. Az utóbbi időkben teljesen tarthatatlan volt, hogy egyes eseményeken félház volt, esetleg még az sem. A rétegzene halott, a piac törvényei győztek.

Mint hivatalos szóvivő be kell valljam a fent megnevezett intézmények nevében, hogy vesztettünk. Az előre borítékolható vereséget most kézbesítette a világ. Ezek a személyes kis kommunák minden kereskedelmi látszat ellenére a széthullás földesútjára léptek, hátukon az eddig felhalmozott terhek súlyával. És nem nézünk hátra

Szólj hozzá!

Címkék: zárva

A bejegyzés trackback címe:

https://cethal.blog.hu/api/trackback/id/tr75290277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása