HTML

Jónás, a képzelt cethal

Linkblog

löncshús

2007.10.01. 23:11 sauerkrautrock

tudod, igen régi már a parizer gyáram, benne vagyunk az iparban, versenyképesen termelünk, nincs okom panaszra. szépen megy a bolt, virágzik a húsipar, gazdaságosan működik minden.
jelenleg 112 ember dolgozik a gyárban, de most tervezzük a bővítést. jelentkező pedig lesz bőven. nem is véletlen, ugyanis a szakmában elég versenyképes fizetést tudunk biztosítani. látod, nálam az emberek elégedetten dolgoznak, tudják, hogy érdmes, mert meglesz a jutalma a munkájuknak. nem hajszolja őket senki, maguk dönthetnek a túlóráról is, ugyanis nem kötelező bent maradniuk műszak után. amint látod, teljesen újak a berendezések, egy éve újítottuknk fel mindent értsd még a fürdőket is. ezen a szalagon érkezik a termék földolgozásra. keresztülmegy azon a gépen ahol megtisztítják, forró gőzzel eltávolítják a szőrüket. hogy ne legyen nagy hangzavar a gép hangszigetelt. csöndben jobban is megy a munka. a következő állomás az elektrosokk, ahol teljesen elkábítjuk őket. régebben ezt nem használtuk de az EUs normatíváknak megfelelően bevezettük ezt is. arrébb pedig hát bevégzik földi pályafutásukat, majd tovább haladnaka darabolókba... ja hogyan fogjuk be őket... azt hittem már mondtam. mi még mindig a meleg tea és ingyen szendvics módszert alkalamazzuk főleg az aluljárók környékén hatékony télvízkor

1 komment

Címkék: tea aluljáró szendvics parizer

A bejegyzés trackback címe:

https://cethal.blog.hu/api/trackback/id/tr35183037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

soul removal 2007.10.02. 20:41:35

tudod, dolgoztam egy napot itt a konzervgyárban, afféle diákmunka, és miután az ugyanúgy kinéző, ugyanolyan kódú és dátumú dobozokra két különböző féle címke került - marha löncshús és sertés darálthús (meg ki tudja, talán tesco gazdaságos kutyakaja is)-, na hát ezek után már egyáltalán nem is olyan megdöbbentő ez a Te kis irományod.
süti beállítások módosítása