HTML

Jónás, a képzelt cethal

Linkblog

sziget 2007 beszámoló (csütörtök)

2007.07.21. 20:54 sauerkrautrock

főfájós szép napot mindenkinek!
ma színház és kultúrkörút, lazulás, csak sör. tekintettel a mai program egyenletesen fos színvonalára, a nagyszínpad közelébe csak a the Good the Bad and the Queen idején merészkedem majd. szeretném magam megkímélni mindenféle indie vacaktól, meg trottyos reggae-től (Gentleman). a Chemical Brotherst talán majd más kedvéért, már rég leszoktam, de ők is a zenéről, hát azért.
Besh o Drom viszont nagyon valószínű, mert már régen láttam őket élőben, a többi meg alakul. Beatrice érdekel, hátha Nagy Feró élesben is beveti az általa reklámozott potencianövelőt, és bemutatja, hogy nem lehet lehúsdarálni férfierőtől duzzadó farkát, mert annyira zsír a cucc. majd fetrengünk sárban is ha lesz kedv hozzá. a Macis pólómat húztam, Maci pedig igazán mocskos kis dög.
Kati még nem találta meg magát, vagyis vissza a sátrunkat, hát Laci strázsál, vízszintesen.

mindenkit csókoltatok a frontról.

u.i.: mindig használjatok rúzst, az fontos!
u.i.2.: majdnem elfelejtettem, Benga-t természetesen megnézzük

Szólj hozzá!

Címkék: zene maci beatrice sziget 2007 gentleman chemical brothers besh o drom benga

A bejegyzés trackback címe:

https://cethal.blog.hu/api/trackback/id/tr10122620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása