HTML

Jónás, a képzelt cethal

Linkblog

istván király átka

2007.08.21. 08:13 sauerkrautrock

egy egész nép tartson bűnbánatot mindannyiuk lelki üdvéért, mert a vég közel. esők mossák az ünnepet már sokadik éve, a gonoszság pedig mindig elnyeri jutalmát. mert a hűség kialudt, a hazaszeretet haldoklik. alig van már igaz magyar, az országban egy fékevesztett kormány, egy rossz alkotmány, egy hazug rendszer.
a maroknyi igaz ha maradt akik még szívükön viselik az országot és tiszta életet élnek, mentesen bármiféle embertől idegen hóborttól és bűntől.
a vihar tépázta nemzeti ünnep végső jel, annak a jele, hogy mária országa kegyevesztett lett az égiek előtt és istván előtti is, ki legfontosabb szentünk. márhogy ne is említsek másokat, bár nyilván egyedül az ő haragja is elég, hogy kis országunkból füstölgő kráter maradjék csak. egy nép vonszolja bántatát, pedig a bűnük égbe kiált. tartson mindenki bűnbánatot, tekintsen mélyen lelkébe és gyónja meg vétkeit! a következő évben talán nem csak az ünnep estéje előtt lesz égszakadás, hanem megismétlődik a tragédia, amitől bizony mondom néktek, tegnap is sokan féltek. az arcukon a rémület lángolt, csapzott gönceikben a kapubejárókban reszkettek, egy bűnös város. Sodoma nem menekülhetett meg, bár az zsidó város volt, viszont mi megmenekülhetünk!
most változtassatok életetek folyásán hogy a béke és a boldogság visszaköltözzön a magyar szívekbe. és ne a bűn és pusztulás, hanem a tisztesség és virágzás országa legyen Magyarországunk!

menjetek békével.

Szólj hozzá!

Címkék: augusztus 20 átok istván király

A bejegyzés trackback címe:

https://cethal.blog.hu/api/trackback/id/tr77144833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása