HTML

Jónás, a képzelt cethal

Linkblog

kis éji politika

2007.12.13. 23:15 sauerkrautrock

a heti válasz szocialista-realista, erőtől duzzadó MOHAB-bal mutatja meg milyen lesz az, ha a nép, az erős, a munkás, istenbaszta nép, már megint és sokadszor fölkél. akkor aztán léssz olyan dugulás, hogy még a kolbász is megalvad a hájas komcsik pofájában.
ennél a menyétfejű politikus, a fölálló galléros zavart és bamba félkarú maca, meg az össznépi májbetegség, a Viktor is jobb volt. mintha a szándék elhúzott volna egy másik vágányon, a MOHAB, az erős, a fallikus, a vörös pedig, mint a panelok oldalán a freskók, itt maradt, az egyetlen szerencse - ez lekopik egy hét alatt.
hogy újabbat ragasszanak helyette. földalatti nyugdíjasok vad hordái által, kevéske nyugdíjból pénzelt sötét olajmaffiák, meg a gyógyszeripart behálózó, magukat kifőzdésnek álcázó sok-sok sárgák. a kelet minden tudományát műszálban áruló kémek. beszivárgó ukránok, akik egy ideje kopasz magyarul beszélő angol fociszurkolónak látszanak. már nem lehet tudni ki jön szembe az utcán.

Szólj hozzá!

Címkék: heti válasz mohab menyét fradi forever

A bejegyzés trackback címe:

https://cethal.blog.hu/api/trackback/id/tr41263333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása