HTML

Jónás, a képzelt cethal

Linkblog

mindennet

2007.12.28. 21:58 sauerkrautrock

az önkény körüllengi az internetet, a hányás és nyers sperma szagával tölti be a nem lélegezhető levegőt, az ingyen kapott dolgokat, de amennyire emlékszem ez egészen máshol kezdődött.
azt írták a kultura mint alkotástól tértől és időtől elvonatkoztatott elve dadista hagyomány. aki eleve fotokópiákat fest az bizonyos szempontból tökéletes
művész nem platonista értelemben vett mester. ak a valóságot festi amikor a tehén feji a Mariskát az majdnem egyenértékű azzal amikor a barlangban mindannyian a faltól a fény felé fordulunk, mert azt hisszük az a kijárat, pedig a stroboszkóp és mi a csillárra mászunk a klub fala pedig már a körümünktől véres amíg ki nem dobnak a dobók.

de akár az előző gondolatot folytatva az internet adta nekünk magunk, legalábbis ezt így szokták gondolni volt, mert nem tudjuk hogy lehetett volna másként.

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: internet örökzöld a slágerek belülről szólnak

A bejegyzés trackback címe:

https://cethal.blog.hu/api/trackback/id/tr65277735

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Heelspalace.Com 2018.04.02. 12:50:06

Acai Berry Extreme Dietary Supplement - vorstepave on blog.hu

Trackback: view site… 2018.02.13. 18:40:19

marron nike crew socks - Se7ensins xbox bio art

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása