HTML

Jónás, a képzelt cethal

Linkblog

cirmi néz

2007.06.27. 19:17 sauerkrautrock

egy barátom nagyon szerette a macskáját, miután elhullott az istenadta, elvitte kitömetni, majd odaállította az éjjeliszekrényére. sok estén át gondolt hasonlókat: "ezaz, nézzed cirmi, nézd!", "nézzed! nézd cirmi, nézd!!" és cirmi nézett, soksok sokáig, amíg be nem tak tak tak takarta őket végül az éjszaka és fekudt keresztbe az úton a setétség.

mindesetre sokan ki nem állhatták cirmi mélyreható üvegszemeit. az utóbbi a molyoknak sem tetszett annyira, mint a bunda, amibe befészkelték magukat. ezért mikor barátom már nem bírta tovább porral, leköltöztette cirmit az alagsorba. ő azóta is csak néz, néz, kokainszemekkel a valóságba, amiből már majdnem mindent látott, míg ki nem szedte a két szemét a kis unokaöccs és most ott vannak az íróasztalán.

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: macska kokain cirmi figyel nézd! elhullott kitömte tak tak tak

A bejegyzés trackback címe:

https://cethal.blog.hu/api/trackback/id/tr19107266

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: relojes antiguos de pie franceses 2017.11.17. 23:22:47

Nincs hónap vicces Infiniti cikk nélkül - Privát gondolatok az autók világáról

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása