HTML

Jónás, a képzelt cethal

Linkblog

UH FEST Lokál 2008

2008.02.20. 20:04 sauerkrautrock

2008. március 27. 20.00 óra

Merlin

Alapítványunk és az UH Fest 2001 óta 20 országból közel 200 zenei produkciót állított színpadra Szegeden és Budapest számos helyszínén.

2008-ban anyagi okok miatt nem tudunk újabb nemzetközi fesztivált szervezni.

Hogy talpra álljunk és 2009-ben újra a korábbiakhoz hasonló, nagyobb, többnapos, a mai zene sokszínűségét bemutató fesztivált hozzunk össze, csupa magyarországi fellépővel adománygyűjtő önsegélyfesztivált rendezünk március 27-én.

Ehhez tavalyi helyszínünk, a Merlin, ingyen adja a helyet és a technikát.

Az önsegélyfesztivál fellépői ingyen játszanak, az adományokból befolyt bevétel képezi majd a 2009-es fesztivál pénzmagját. Minden adományként adott 1 000 forintért egy tombola jár, amelyekkel például CD-ket nyerhettek.

Az este programja még nem dőlt el, két-három rövidebb, színpadérett produkciónak még tudunk helyet szorítani. A pályázatokat március 2-ig küldhetitek mp3 formátumban valamelyik fájlküldő (www.sendthisfile.com, www.yousendit.com, www.largefilesasap.com stb.) segítségével a következő címre: info@uh.hu

Azon túl, hogy eljössz és adományoddal hozzájárulsz az UH Fest 2009 alapjainak megteremtéséhez, lehet, hogy te is tudsz segíteni az UH Fest Lokál szervezési munkáiban!

Jelentkezz önkéntesnek!

  • A rendezvényhez szeretnénk képeslap méretű szórólapot készíteni. Ha van ötleted szórólapra, és azt nyomdakészre is tudod tervezni, küldd el, lehet, hogy a te terved használjuk majd! A határidő: március 2.
  • Ha tudsz az olcsónál is olcsóbb nyomdát Budapesten, szólj!
  • Ha tudsz nekünk bannert készíteni, küldd el a terved!
  • Ha tudsz a webes vagy bármilyen promócióban segíteni, keress bennünket!
  • Írj, ha tudsz vállalni szórólapozást!

Minden nekünk sem jut eszünkbe, ha ezeken túl olyan ötleted van, ami szerinted hasznos lehet az UH Fest Lokál 2008 számára, írj:

info@uh.hu

És terjeszd ezt a hírlevelet levelezőlistákon és fórumokon.


Ultrahang Alapítvány

Szólj hozzá!

Címkék: ultrahang uh lokál ultrahang fesztivál uh fest

A bejegyzés trackback címe:

https://cethal.blog.hu/api/trackback/id/tr8347622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása