HTML

Jónás, a képzelt cethal

Linkblog

beöntést akarok, szájvízzel

2007.07.09. 08:17 sauerkrautrock

a türelmetlenség a tetőcsúcsára hágott. olybá tűnik, hogy szebb időnk nemis igen lehetne nagyon ehhez a mai programhoz. a nép türelmetlen, ágyakozó és ájhatatos arczukról szürkepanel lelkesedés rajong (rajg).

zanzásítva a következő fog majd történni, amint a megfelelő eldöntések és meghatározások fogantatása foganatosításra kerül. tehát fölvonulnak a nyerges vontatók, valaki elhelyezi a fali csatlakozó aluljzatában a dugaljzatot. fények kigyúl, zene ON. a műsor és adatfolyam regisztrátorok anal(og) eszközeikkel veszik a felvonulás folyamatos folyamát, ahogy átömlünk és hosszan végignyúlunk Budapest bedes uccáin, amin átmegy a kedves...

Colognes, The new Dior fragrance for the sophisticated kamionszagú fiatal.

seggráz és olajcsill, kamera is. benne leszünk a tévében, az már szent. holnap iroda, fő és alfájás. a köpéseket eltesszük emlékbe, megcímezzük és beküldjük a minisztériára.

anyukám csomagolt vazelint. tiéd is
allegro molto techo
bach-hot is fasszal együtt temették

cicandarág a sarkon vár, fehér terepszínbe öltözve, kezében telefon...
a fél vesémet egy hónapja vették ki, de beraktak helyette valami sokkal jobbat... nem lehet kivenni tisztán, mert pofánver valami rózsaszín...


mi burroughshoz nem referálunk - elvből :-D

Szólj hozzá!

Címkék: gay pride

A bejegyzés trackback címe:

https://cethal.blog.hu/api/trackback/id/tr34114415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása