HTML

Jónás, a képzelt cethal

Linkblog

müller péter nagyon beteg

2007.12.07. 23:29 sauerkrautrock

a híres író, bölcs és lélekomponista súlyos beteg!
orvosai megerősítették, hogy tegnap vért hányt az intézetben, ahová családja vitte be még péntek este, mivel nagyon rosszul érezte magát. erősen szédült, émelygett és feltehetően szívbántalmai is voltak.
Családja rettenetesen aggódik szerett tagjáért. felesége az idegkimerültség határára jutott, gyermekei is már második napja a magánklinika kanapéján alszanak. egymást átkarolva, könnyes szemmel merülnek zaklatott álomba. Idősebb lánya arcára már ráncokat és vágott ez a pár nap ahogy édesapjáról beszülünk vele. az orság egyetlen meleg szívként aggódik többszörös platinakönyves írójáért. csöndes meditációval igykeszik segíteni az ország lelkének fölgyógyulását, aki remélhetőleg mielőbb olyan egészségesen hagyhatja el a kórházat, ahogyan pár héttel ezelőtt még a szeretet prófétájaként hirdette tanításait.

Szólj hozzá!

Címkék: meleg szív müller péter

A bejegyzés trackback címe:

https://cethal.blog.hu/api/trackback/id/tr18256501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása