HTML

Jónás, a képzelt cethal

Linkblog

hulladék fesztivál

2007.10.17. 21:59 sauerkrautrock

vidám, fiesztázó tömegek járják a körút egészséges kupacait. jószándékúak napokal előbb kirakják a fölösleges holmit, hogy legyen idő a gondos átrostálásra. az újrahasznosító szabadcsapatok pedig gondosan őrzik a grundot, falhoz támaszkodva jelölik meg területüket, amíg vasgyűjtő pajtásaik taligáikkal odaérnek. számháborús szabályok szerint védik kupacaikat.
-
a romák helyzete kilátástalannak tűnik. ezt a mai éjszaka, valamint az ezt megelőző és követő napok megerősíteni látszanak. a szociális háló lyukain kihullott családok a létfenntartás érdekében járják az utcákat a szemétben túrkálva; bármi használható holmi, vagy legalább némi színesfém után kutatva, amelyet értékesíthetnek. látván ezt a szomorú zseblámpás fölvonulást azt kell gondolnunk, hogy a segélyt manapság szemétben folyósítják.
-
a szürkület különböző színei, majd az alkonyat ami keresztülvágtat a poros utcákon és a félig lebontott házak rombástyáin ülve nézi végig a naplementét hangulatilag megfesti ezt az estet, melyen valami pozitív rezgés hullámlik és itatja át a teret, amelyben az emberek lobogó reményükkel a bódító éjszakában az utcákat járják családjukkal és egyetlen várakozó menet az egész

Szólj hozzá!

Címkék: újrahasznosítás szemét szegénység hulladék lomtalanítás színesfém

A bejegyzés trackback címe:

https://cethal.blog.hu/api/trackback/id/tr7199686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása