HTML

Jónás, a képzelt cethal

Linkblog

zsanett, romett és a póni

2007.07.03. 20:01 sauerkrautrock

az új rendőrfőkapitány robog motorján a belvárosban, az ő haját már büszkén lobogtatja a szél.
szocreál mosolyú rendőrei állnak neki vértől duzzadó sorfalat, génképüket büszkén lengetve. zászlajukon a szűziesség és erény fehér galambja.
egy apróbb rendőr (5 éves forma) szalad oda a főkapitány lábaihoz, ki megsimogatja fejét és tenyeréből eteti. a béke és boldogság fehér gerléje röppen fel hátuk megül, a kék ég makulátlan boltján elégedett napsugár fürdeti a szárnyalását.
a selymek padkától-padkáig lengő képlékeny színfolyamában elvész az ünneplő embersereg, fölöttük úszik tovább a tekintet a város melletti dombok felé, ahol tripperes pónin üget tova a popkultúra új, és még alig használt csillaga. a kese állat rózsaszín patái alatt dobog a föld, kátrányos hátán üget az amazonok görcsös leszármazottja. hajában meglebben a pillangós csat és szemei mint eddig... beöntésért könyörögnek.


nemnem nem átbaszásért nem jár egy hasáb a blikkben.

Szólj hozzá!

Címkék: motor 5 éves zsanett kese romett póni rendőrfőkapitány

A bejegyzés trackback címe:

https://cethal.blog.hu/api/trackback/id/tr100111039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása