HTML

Jónás, a képzelt cethal

Linkblog

sziget 2007 beszámoló (péntek)

2007.07.22. 21:06 sauerkrautrock

Katit visszahozták az UFO-k, hurrá-hurrá, mindenki örvendezik.
a haja lelapult, hurrá-hurrá
azt mondja, hogy szemérme érintetlen maradt. ezt inkább elhiszem, semmint hogy mesélni kezdjen.
Lászlónk elment könyvtárba (állítólag kiveszi majd nekünk a Feljegyzések az egérlyukbólt, ha van belőle példány, majd fölolvasunk), Pepe aluszik és legyet lélegez (sátor feeling) én meg jégért mentem. :)
a dögmeleg az akut, mi hervadunk, a gyep szahara. Kati Mad Max nénak akar öltözni, ezért elment haza. mondjuk ennek egyéb gyakorlati okai is vannak, mint például Skinny Puppy ma este! nagyon várom, kíváncsi leszek mit produkálnak, bár a Hammer színpaddal kapcsolatban rossz előérzetem van...
tegnap kiderült, hogy a chemical brothersnek van új albuma, csak lemaradtam róla. amit koncerten csináltak az egészen jól sikerült, de a tuti befutó az a Benga volt. ugyan nem vagyok a dub és a dubstep nagy rajongója, de kicsit elrévültünk az éjszaka végére és hatalmasat táncoltunk.
a mai ariadné-fonál: Gogol Bordelloval indítunk, mert cigány, zsidó, jazz stb. zenéből talán valami jó is kisülhet. majd Laurent Garnier, akire régóta kíváncsiak vagyunk kollektíve, kommunatíve. aztán Skatalites - de minek, végül Skinny.

Mindenkinek üdv, és naponta váltsatok fehérneműt!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: gogol bordello laurent garnier chemical brothers benga skinny puppy mad max skatalites dosztojevszkij

A bejegyzés trackback címe:

https://cethal.blog.hu/api/trackback/id/tr92123160

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: cv jepara crafter furniture manufacturer 2019.04.09. 20:44:46

Kisteherautó bérlés és az ezzel kapcsolatos kérdések - kisteherautó bérlés, teherautó bérlés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása