HTML

Jónás, a képzelt cethal

Linkblog

ha már szégyeled a holnapot

2007.09.11. 20:32 sauerkrautrock

micsoda kopott nadrág... hát én emlékszem, hogy a lyukakról már sokat írtak az oroszok (a franciák is, de az m m más tészta). ez a nadrág pedig beleillene akármelyik Gogol novellába és még Dosztojevszkij is szégyelné akár papíron. a szövete ódon csak a szaga kophatatalan és örök. a szürke fiatalon talán még fekete volt de a fiatalsággal már csak így van ez.
a nadrág hordja az összes szégyenem és nem kertel ha a gyalázkodásról van szó és kiszolgáltat ha a kedve és a szél úgy gondolja, hogy egy hűvösnél hűvösebb napon
összejátszanak esetlen gazdájuk tehetetlen ellen.
ein kleines naivitét - de ha mázsaszám hordjátok sem elég hogy lemossa a szánalmas arcról a szégyent hogy egy ilyen nadrág viseli szerencsétlen gazdája lelkét.

ha hiszitek ha nem
de nem csak a szegénység, ha a pantallóm gyógyíthatatlan sebei üres hegek és a fásli sem folt nincs ami bekösse.
mert nem lehet megszerelni javíthatatlan magunkat hogy a szegénység belülről fakad. és esküszöm így van. bármilyen sváb predesztinációtól mentesen itt állok hiteles magam.

Szólj hozzá!

Címkék: discount nadrág low price

A bejegyzés trackback címe:

https://cethal.blog.hu/api/trackback/id/tr34163054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása